Vučić čestitao građanima Novu godinu: "Srbija više ne čeka prilike, već ih sama stvara"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Srbije Novu godinu.
Vučić čestitao građanima Novu godinu: "Srbija više ne čeka prilike, već ih sama stvara"
Foto: 021.rs
On je na svom Instagram nalogu napisao da je 2023. godina bila teška i izazovna, ne samo za Srbiju, već i za ceo svet.
Međutim, kako je rekao, "Srbija više ne čeka prilike, već ih sama stvara".
"Ipak, sa nadom i snagom kakvu ima retko koji narod, naša zemlja je odlučila i potvrdila da nema stajanja. Dobili smo ogromno poverenje građana, kako bismo nastavili da gradimo osmeh naše Srbije, ulažemo u obrazovanje, nauku, zdravstvo, infrastrukturu i opšti razvoj, sarađujući sa svima, uz očuvanje tradicionalnih prijateljstava", naveo je Vučić na Instagramu.
 
Građanima Srbije je poželeo "svako dobro, zdravlje, uspeh i napredak".
 
"Da u veselju i sa nadom dočekujemo svaku sledeću godinu, uvereni da možemo da ostvarimo sve snove za naše porodice i našu jedinu, najlepšu i ponosnu Srbiju", dodao je Vučić za kraj.
  • Relja

    01.01.2024 17:08
    Nije nego!
    Ajde malo da vazbijemo te pink iluzije o napvednom happy, RTS I RTV Svbistanu, papivnatom tigvu na bvdovitom Balkanu, kako bi rekao nekrunisani vojvoda Šešelj. Realno stanje u Srbiji je ovako iz retrospektive mog ostarelog poznanika. Elem, reče mi čiča, neki dan, bio na SNS okupljanju u Areni. Pozvali ga preko udruženja penzosa, a on malo retard, malo dobričina, pa ušo u autobus, a ko ne bi, veli, dadoše mu odma 3000 dindži i obavezan sendvič i sokić! U Areni se mimoišao s Precednikom, bilo mu dosadno (čiči) da stoji tamo, bleji i sluša naručene urlatore. Hoćeš glasati čiča? - pitam ga. Ma kakvi - odgovara on bas berdom ko iz puške - dosta mi je i ovih 3000!
  • Vladimir

    01.01.2024 15:33
    Osinuti
    Svi što kritikuju SNS i našeg Predsednika nemam reci.
  • 9

    01.01.2024 14:27
    Dovoljna je
    Samo jedna prilika da i Republika Vojvidina sledi bratsku Republiku Kosovo. A ovi kojima se ne sviđa neka se slobodno vrate međedu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija