Mladić u novogodišnjoj noći teško povredio šaku pirotehničkim sredstvima

Mladić starosti 19 godina teško je povredio šaku pirotehničkim sredstvima posle ponoći u Zemunu, rekli su iz beogradske Hitne pomoći.
Mladić u novogodišnjoj noći teško povredio šaku pirotehničkim sredstvima
Foto: Pixabay
On je, kako su iz te službe rekli za Radio televiziju Srbije (RTS), prevezen u Urgentni centar.
Noćas je služba beogradske Hitne pomoći imala dosta posla, intervenisala je 126 puta, od toga je 35 intervencija bilo na javnim mestima. Pozivi građana su pretežno bili zbog astme, bronhitisa i visokog pritiska.
Bilo je dosta pijanstava, ali  mnogo manje maloletnih pijanstava, javila je RTS.
 
U restoranu na Adi Ciganliji sinoć je preminula jedna osoba, muzičar. Kako su mediji javili, on se srušio, Hitna pomoć je pokušala reanimaciju ali mu nije bilo spasa.
  • Urnišete ljude!

    02.01.2024 10:06
    Idite u šumu i tamo bacajte!
    Nisu ni sada naučili lekciju. Neandertalci će opet za Božić pucati. Nije njihovom umu dovoljno što je 1000000 puta rečeno da je to opasno. Ne mare oni ako im dete ostane bez oka ili šake. Kupiće opet dečici te slatke, male igračke a kad malo porastu Kupiće im tata i ručnu bombu, da se deca zabavljaju i vesele. Tako su oni navikli. To je njihovo veselje. Bez pucanja im veselje propadne.

    Vratite se u šumu, primitivci, pa tamo bacajte svojoj deci na glave šta god hoćete!!!
  • Platon

    01.01.2024 13:57
    Država
    Pucnjava je najprimitivniji način izražavanja sreće. Zato roditelji ne bi trebali navikavati decu na to.
  • Антун Чупак

    01.01.2024 11:57
    Тако то иде када се не послушају апели дасе не користе пиротехничка средства!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.