Sudar vozila iz Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije: Crnogorka teže, petoro lakše povređeno

Državljanka Crne Gore (70) teže je povređena, a pet osoba lakše u sudaru tri automobila kod Ohrida, saopštilo je Ministarstvo unutražnjih poslova Severne Makedonije.
Sudar vozila iz Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije: Crnogorka teže, petoro lakše povređeno
Foto: Pixabay

Kako se navodi, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 1. januara na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum, učestvovali su automobili sa srpskim, crnogorskim i makedonskim tablicama. 

Precizira se da je juče u 18.30 došlo do saobraćajne nesreće između "golfa" crnogorskih registarskih oznaka, koji je vozio V. I. (77) iz Crne Gore, "mercedesa" sa srpskim nacionalnim oznakama, kojim je upravljao S. M. (27) iz Srbije i "forda" sa ohridskim tablicama, kojim je upravljao S. T. (61) iz Ohrida.

"U udesu je teško povređena putnica iz 'golfa' O. I. (70) iz Crne Gore, a telesne povrede su dobili trojica vozača i još dva putnika iz 'mercedesa', konstatovano je u Specijalnoj bolnici 'Sveti Erazmo' u Ohridu", navodi se u saopštenju.
 
Dodaje se da je uviđaj te saobraćajne nesreće na regionalnom putu Ohrid-Sveti Naum obavila ekipa Sektora unutrašnjih poslova "Ohrid".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija