Koalicija Dveri i Zavetnika prestala da postoji: Nema više Nacionalnog okupljanja

Koalicija Nacionalno okupljanje, koju su činili pokret Dveri i stranka Zavetnici, prestaje da postoji, a njeni članovi nastupaće samostalno, saopštile su danas Dveri.
"Srpski intelektualci koji su u izbornoj kampanji dali načelnu i programsku podršku Nacionalnom okupljanju, od momenta gašenja Nacionalnog okupljanja ne stoje više iza izjava pojedinih stranaka članica bivše koalicije", stoji u saopštenju.
Ta lista na parlamentarnim izborima 17. decembra osvojila je 2,76 odsto glasova i nije prešla cenzus.
Nosioci liste bili su Milica Đurđević Stamenkovski i Boško Obradović, a među intelektualcima koji su ih podržali su Ratko Ristić, Časlav Koprivica, Aleksandar Lipkovski i drugi.
  • Realpatriota

    04.01.2024 08:08
    Kako nastali, tako nestali
    "Koalicija Dveri i Zavetnika prestala da postoji.."
    - I dobro je da su se "samougasili" odn. potonuli kao i više drugih kvazi-desnih stranaka (čitaj: napredno-udbaških projekata) osnovanih sa jedinim ciljem da zamute političku scenu Srbije i da slude patriotski nastrojene birače.
  • Jasno je

    03.01.2024 23:21
    Ovi su postali sumnjivi kad su pred izbore išli u Hilandar koji je Grčki ekumenistički manastir, a onda počeli da se druže sa nekim Nemaćkim i Belgijskim strankama.
  • Trula jabuka

    03.01.2024 16:19
    "Obavili smo zadatak, desnice više nema. Hvala i doviđenja..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija