SSP: U zgradi člana SNS-a za beogradske izbore prijavljeno 33 birača više nego za republičke

U zgradi čiji je vlasnik bivši rukometaš, a sada istaknuti član SNS Vladimir Mandić, za beogradske izbore bila su prijavljena 154 birača, saopštila je Stranka slobode i pravde.
SSP: U zgradi člana SNS-a za beogradske izbore prijavljeno 33 birača više nego za republičke
Foto: 021.rs
Za republičke izbore, na istoj adresi, bio je prijavljen 121 birač, prenosi Nova.rs.
"Informacije o sumnjivim biračima koje su otkrili kontrolori Stranke slobode i pravde na biračkom mestu broj jedan u Ugostiteljskoj školi na Savskom vencu podudaraju se sa podacima Istinomera", poručili su iz SSP-a.
Prema podacima SSP-a, u Ulici Kraljevića Marka 9 upisan je 121 birač za republičke izbore i 154 za beogradske, a zgrada je u vlasništvu istaknutog člana Srpske napredne stranke Vlade Mandića.
 
"Ovo je za sada neslavni rekord", zaključuju iz SSP-a.
  • @predsednik

    04.01.2024 12:27
    Ne moraš “vrteti” spisak, da bi video “fantomske” stanare. Fantomske pozivnice čekaju na ulazu, jer nemaju svoje sandučiće, tako da ih svi mogu videti.
    Ok?
  • Predsednik

    04.01.2024 09:21
    Ček ček…kontrolori NEMAJU pravo da vrte birački spisak niti da dodiruju listice. Kako su to onda ustanovili? Sramotno i jadno čime se služe. Oni mogu da udju,gledaju i ĆUTE! A da diraju izborni materijal ne!
  • Bane

    04.01.2024 08:10
    Lažovi
    Ovi što izmišljaju , da je i u Novom Sadu bilo nekog muvanja , praktično ne znaju šta će od jeda i zlobe. Smešni su, pa u NS nije bilo lokalnih izbora a pokrajinski nisu bili u pitanju - SNS, SPS I Madjari imaju 80%
    Baš su botovi i to ordinarni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.