Brat Darka Šarića se predao srpskoj policiji

Pljevljak Duško Šarić predao se jutros srpskoj policiji, nakon čega je sproveden u posebnu pritvorsku jedinicu, saznaju Vijesti.
Njegov branilac, advokat Radoslav Baćović Vijestima je saopštio da se Šarić dobrovoljno stavio na raspolaganje pravosudnim organima Srbije.
 
"Biće izveden pred sudiju za istragu, nakon čega ćemo videti kakve ćemo dalje korake preduzeti", rekao je Baćović.
Viši sud u Beogradu raspisao je 2022. međunarodno poternicu za Duškom Šarićem, koji je osumnjičen da je član kriminalne grupe svog rođenog brata Darka.

Mlađem Šariću je prethodno određen pritvor, a nalog za hapšenje, preko Ministarstva pravde, prosleđen je i nacionalnom birou Interpola.

  • Zt

    04.01.2024 13:19
    Zt
    Ima dogovor te se sam kao predao!
  • Milan

    04.01.2024 12:47
    Elita neokolonije Srbija
    Samo jako ko Šarić Darko.
  • čiča

    04.01.2024 12:37
    sigurno je sigurno
    Mora da je nešto jako zgrešio u podzemlju pa mu je sigurnije u pritvoru pod sražom policije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".