POKS podnosi prijavu protiv SNS zbog tvrdnji Nestorovića o pokušaju podmićivanja odbornika

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da će podneti krivičnu prijavu protiv NN lica iz Srpske napredne stranke.
POKS podnosi prijavu protiv SNS zbog tvrdnji Nestorovića o pokušaju podmićivanja odbornika
Foto: 021.rs
To će učiniti povodom tvrdnji nosioca liste "Mi - Glas iz naroda" Branimira Nestorovića da su njegovim odbornicima nuđene stotine hiljade evra da podrži vlast SNS.
Kako navode, POKS je sačekao 10 dana da vidi da li će tužilaštvo reagovati po službenoj dužnosti.
 
"Radi se o krivičnom delu nuđenja mita i, umesto da tužilaštvo reaguje po službenoj dužnosti, ništa se nije dogodilo, jer ne živimo u pravnoj, nego u naprednjačkoj zemlji, gde institucije države više ne postoje", rekao je predsednik POKS Vojislav Mihailović.
Dodao je da bi bilo korisno da se kao glavni svedok izjasni profesor Nestorović i da kaže ko je nudio mito i time policiji olakša posao.
 
Mihailović je naveo da je "SNS i pored razotkrivene izborne krađe izgubila većinu sa Socijalističkom partijom Srbije u Beogradu i da sada pokušava nečasnim radnjama, kupovinom odbornika da izigra izbornu volju građana i ponovo se domognu vlasti".
  • otpornik

    04.01.2024 23:39
    Mi
    Veoma je vazno da "Mi-Hlas iz naroda" ne prave nikakve dilone NI SA KIM, da ne prljaju obraz i kompromituju svoju ideju i clanove.


  • Радник ЈКП

    04.01.2024 22:48
    Када су у НС били у коалицији са Снс нису тако зборили
  • Nikola

    04.01.2024 18:46
    A Sapic presao u SNS zbog politickog programa i postovanja prema Vucicu. Koja razlika od ovih kod Nestorovica, nece da predju ni za pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija