Jakšić: Lako je Kurtiju kad mu je protivnik Vučić

Marko Jakšić, nekadašnji odbornik u skupštini Severne Mitrovice s liste Olivera Ivanovića, ocenio je da je na kraju sage o tablicama Srbija dobila ono što je imala pre krize.
Kako je dodao, Kosovo je dobilo ono što nije imalo, a Srbi sa severa Kosova izgubili su KM registarske tablice. 
 
"Svaka čast Aleksandre Vučiću. Voleo bih da igraš nekada za njihov tim. Lako je Kurtiju da nas gazi kad si mu ti protivnik", naveo je Jakšić na društvenoj mreži Iks (X). 

Vlada Srbije je od 1. januara dozvolila kretanje vozila sa RKS (Republika Kosova) tablicama na teritoriji centralne Srbije. 

Prethodno je vlada Kosova zabranila kretanje vozila sa registarskim oznakama kosovskih gradova (KM, PR, PE, GL, ĐA, UR, PZ) koje izdaje MUP Srbije. 
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je 2022. godine tvrdio da srpske tablice neće biti ukinute na severu Kosova. 
 
"Nema predaje. Ponoviću, nema predaje. Što ste nervozni kada čujete te dve reči, ili ste protiv te dve reči, pa ne možete da sačekate odgovor… KM ostaje. Baš kao što smo rekli i pre mesec, dva dana, i pre više meseci", rekao je tada Vučić.
  • ...

    05.01.2024 21:37
    Znaci, ima predaje?
  • Danilo

    05.01.2024 18:46
    Kasno
    Kasno ce se Srbi dozvati pameti. Vucic ce sahraniti celu Srbiju.
  • Mojsije

    05.01.2024 18:40
    Ju ju
    Vi jos tamo verujete Vucicu?!?!?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.