Novi sastanak poljoprivrednika i Vlade u četvrtak

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uputilo je poziv predstavnicima udruženja poljoprivrednika da dođu u četvrtak, 11. januar na sastanak u Vladu Srbije.
Novi sastanak poljoprivrednika i Vlade u četvrtak
Foto: FoNet (Peđa Vučković)/Ilustracija
Sastanak je planiran u 11 sati.
Na inicijativu Udruženja Stig iz Požarevca prošle nedelje je održan sastanak predstavnika udruženja poljoprivrednika, na kom su se saglasili da postoje problemi kod funkcionisanja platforme eAgrar, kao i da su nejasni detalji osnivanja i plana rada najavljene Poljoprivredne komore.
Oni su Vladi Srbije i Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede nakon tog sastanka uputili dopis sa zahtevom da se razmotre ta dva problema.
 
Sastanku su osim organizatora udruženja Stig, prisustvovali i predstavnici udruženja "Naše mleko", Udruženja proizvođača mleka Šumadije i Pomoravlja, udruženje "Složni Pidikanci", udruženje "Brestovački ratari", kao i udruženje "Spas i opstanak stočara zapadne Srbije" i Udruženje poljoprivrednih proizvođača Subotice.
  • iguman

    09.01.2024 13:42
    Uzmite mustru od Nemaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.