Dodik: Razgovarao sam sa liderkom Zavetnika o saradnji naših partija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je da je razgovarao u Banjaluci sa predsednicom vanparlamentarne stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje.
Posle ceremonije obeležavanja Dana Republike Srpske, Dodik, predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, naveo je na društvenoj mreži Iks da je Đurđević Stamenkovski "posebno zahvalan što uvek iskreno i snažno stoji uz Republiku Srpsku".
"Izrazio sam zahvalnost što je sa delegacijom svoje stranke posetila Srpsku i sa nama obeležila za nas veoma značajan Dan Republike. 
Takođe, razgovarali smo i o mogućnostima saradnje naše dve političke partije", naveo je Dodik uz fotografiju sa liderkom Zavetnika.
  • Hannah Montana

    10.01.2024 15:32
    Sve su to paraziti zadnjih 30 godisnjeg pljačkanja otimanja iživljavanja nad zdravim razumom gradjana, sve su to partije sa 1-3% glasača, Udbaški projekti,
  • Akvaman

    10.01.2024 15:00
    Milica
    Nastavlja započeto,dobro je posle ovih izbora sve je manje nedoumica ,raščišćavaju se lažnjaci
  • opazanje

    10.01.2024 10:27
    Ova je prosula 10% glasova desne opozicije jer su ostali ispod cenzusa, jer je ova razbila ujedinjenje svih stranaka desnog-centra.
    Isto tako time je sprečila da zbog prosutih 10% već sada opozicija ima vlast u Beogradu, i bez Nestorovića.
    Naravno da mi je drago da je Nestorović prešao cenzus, a ova nije baš zato što je opstruisala desnu opoziciju. Ali mi nije drago što su i ostale desne stranke ostale bez cenzusa i već bi sada Vučić pao u Beogradu bez novih izbora. Sledeće izbore ko bude sprečio ujedinjenje desne kolone, ali i leve kolone znajte da je Vučićev Trojanski konj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.