Zastava oružje preduzima mere: Grejanje pogona celu noć za bolje uslove rada, obezbeđene rukavice

Da bi se izbalansirala razlika u temperaturama u proizvodnim halama i napolju Zastava oružje dogovorila je da se proizvodni pogoni greju celu noć u skladu sa tehničkim mogućnostima.
Zastava oružje preduzima mere: Grejanje pogona celu noć za bolje uslove rada, obezbeđene rukavice
Foto: 021.rs
Oni su u reakciji na objavu sindikalnih predstavnika da je zbog niskih temperatura onemogućeno rad istakli da se promene temperature redovno prate i da rukovodioci nastoje da obezbede humane uslove za rad i da su obezbedili i 2.800 pari rukavica.
U saopštenju su naglasili da rukovodstvo Zastava oružja nije dobilo nikakvu inicijativu za sastanak po pitanju grejanja od sindikata.
Ranije danas sindikalna organizacija fabrike Zastava oružje iz Kragujevca saopštila je da veći deo radnika već treći dan radi u hladnim halama, u kojima su temperature znatno ispod minimuma potrebnog za zdravstveno bezbedan rad i da u nekim delovima fabrike temperatura dostiže jedva 10 stepeni.
  • Realista

    11.01.2024 20:49
    mentalni (pod)sklopovi
    Zamislite te likove koji u 21. veku imaju problema sa proizvodnim uslovima u jednoj od najprofitabilnijih grana industrije?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija