Stano: Lajčak će u Davosu imati odvojene sastanke s Vučićem i Kurtijem

Posrednik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak će održati odvojene sastanke s Aleksandrom Vučićem i Aljbinom Kurtijem na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.
Stano: Lajčak će u Davosu imati odvojene sastanke s Vučićem i Kurtijem
Foto: Beta/AP
Kako prenosi portal Kosovo onlajn, to je rekao portparol EU Peter Stano i istakao da će sastanci biti odvojeni, kao i da se ne očekuje bilo kakav sastanak na kojem će zajedno učestvovati i Vučić i Kurti.
"Zajednički sastanak u vezi sa dijalogom, kakav je na visokom nivou ili sličan, nije planiran", naglasio je Stano.
Ovogodišnji Svetski ekonomski forum u Davosu počinje sutra i održava se do 19. januara.
  • ???

    14.01.2024 16:04
    Ima li neka tačka na ovoj zemljinoj kugli da se ode, a da tamo ovaj Lajčak ne sačekuje po hodnicima kao lešinar naše predstavnike ? Posle ove vesti Vučić ne treba da ide u Davos, jer on tamo nema šta sa Lajčakom da priča !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.