Mladi za danas u podne najavili protest ispred RTS-a: "Ne pristajemo da nas javni servis ignoriše"

Mladi iz organizacije "Borba" najavili su da će danas u 12 sati organizovati protest ispred RTS-a.
Iz te organizacije naveli su u objavi na društvenim mrežama da RTS nije odgovorio na njihov dopis, a da jedino žele da se na javnom servisu čuje glas mladih.
"Podsećamo da je prošlo više od tri nedelje od kad smo se prvi put obratili našem javnom servisu, time vidimo da je vid njihovog ophođenja prema običnim građanina isključivo ignorisanje, na šta ne pristajemo", piše u objavi.
Oni dodaju da je jedino što žele da se na javnom servisu čuje glas mladih.
  • Darkoni

    16.01.2024 10:18
    RTS je postao gori od pinka i služi kao propagandni servis ove Vučićeve diktature. Kad se smeni ovaj Vučićesku ne zaboraviti da jedna od prvih stvari treba da bude podela otkaza ugovora o radu SVIM zaposlenima na RTS. Osnov je širenje mržnje, propagande i dezinformacija.
  • dobrivoje

    16.01.2024 10:18
    @Trt 16.01.2024 • 09:33
    Pa to bilo za vreme Miloševića ,valjda smo raskrstili sa tim vremenima...Sad se sluša i gleda drugačije..
  • Trt

    16.01.2024 09:33
    Ovogodisnji program za Novu godinu me podsetio na "Dva sata kvalitetnog programa", emitovan za NG negde u mojoj mladosti. Nadjem ga na internetu i ponovo odgledam. Da li mozete da zamislite da se takvo nesto danas snimi i pokaze na RTS? Tada je postojao Treci kanal, 3K, upravo za mlade. Zasto su ga ukinuli, zasto nema nicega za mladost na TV-u? Zato sto su penzioneri ciljna glasacka grupa, a od mladih se ocekuje da nastave da emigriraju jer ova zemlja zeli da izumre?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".