Vučević: Protesti dela opozicije su pokušaj rušenja države

Predsednik SNS Miloš Vučević rekao je da su protesti dela opozicije zbog navodne izborne krađe pokušaj rušenja države, ali da se vlast neće menjati na ulici.
Vučević: Protesti dela opozicije su pokušaj rušenja države
Foto: 021.rs
Vučević je u intervjuu za današnji Kurir rekao da opozicija protestima nastoji da "zamagli svoj poraz".
"Njih građani ne žele, a vlast u ovoj zemlji će uvek i isključivo birati narod (...) Mi smo jaka i stabilna država i na svaki pokušaj prevrata odgovorićemo odlučno u okviru zakonskih normi", naveo je Vučević.
Vučević, i ministar odbrane i potpredsednik Vlade, rekao je da će, ako izbori u Beogradu budu ponovljeni, SNS "pobediti još ubedljivije".
  • Pokradeni birac

    22.01.2024 09:46
    Drzava
    To sam ja,AV,upravo to sto radi SNS kradjom izbora i protivusnavnim delovanjem AV je rusenje drzave i Ustavnog poretka.
  • Dejanfilipovic

    21.01.2024 23:50
    Stop protestima
    Opozicija je i ove proteste ubila sama tako sto je ugusila sopstevnu energiju protesti opozicije su propali jer je narod uvideo da je SNS pobedio fer i pošteno. Svako ko protestima poziva na rusenje drzave treba da bude procesuiran u skladu sa zakonom, ovi protesti su apsolutni dokaz nemoći opozicije da se suoči sa voljom građana Srbije gubljenje vremena potpuno su nepotrebni i beskorisni
  • Mare

    21.01.2024 21:09
    Protesti su pokušaj spasavanja poslednjih tračaka države koju SNS sahranjuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija