Đorđe David opisao kako je došlo do lančanog sudara u Severnoj Makedoniji

Đorđe (Nikolić) David potvrdio je da je učestvovao u nesreći i otkrio detalje kako se to dogodilo, prenosi RTS.
"Navodno su devojka i njen saputnik, izlazeći iz svog mesta, ušli na auto-put u suprotnom smeru. Vozeći u suprotnom smeru, devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije", priča Đorđe.
"Posle udesa ostali su na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj, a minut i po kasnije sam ih udario brzinom propisanom znakom auto-puta i direktno u njih. Naleteo sam autom na suvozača koji je hodao auto-putem. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je trajalo sekundu. Naleteo sam na tu osobu koja je hodala putem. Od siline udara sam skrenuo sa auto-puta i zastao u nekom žbunju. Srećom, imam jak auto, inače ne znam šta bi bilo sa mnom", objasnio je muzičar.
Đorđe David ističe da je policija brzo došla na uviđaj i da su mu obavljeni svi pregledi kako bi se utvrdilo da li ima alkohola u krvi.
 
"Bio sam sam u autu. Uzeli su mi urin, krv da vide da li imam supstance, alkohol. Naravno da nisam imao, odmah su saznali. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je ukazao da nemam krivicu u ovom slučaju. Krivac je, navodno, devojčica koja je vozila i koja je navodno bila u automobilu sa svojom majkom koja je takođe povređena", rekao je Đorđe i dodao da zasad boravi u Severnoj Makedoniji da bi poštovao proceduru u ovakvim slučajevima.
 
Srpski muzičar trebalo bi da da još jednu izjavu, a ističe da mu je u tužilaštvu rečeno da neće biti u pritvoru jer nije kriv.
  • /

    21.01.2024 17:57
    /
    po magli se ne vozi sa dugim svetlima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

RECITE NAM: Da li vam je potreban odmor?

Dolazi vreme godišnjih odmora i sve smo nestrpljiviji da konačno predahnemo. Međutim, postoje situacije u kojima je premor toliki da ne možemo da ustanemo iz kreveta.