FOTO Tepić objavila: Komtrejd dobio ugovor da radi birački spisak, a Aseko e-pisarnicu

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je dva ugovora za koja kaže da imaju veze sa biračkim spiskom i elektronskom pisarnicom.
FOTO Tepić objavila: Komtrejd dobio ugovor da radi birački spisak, a Aseko e-pisarnicu
Foto: 021.rs
Kako je rekla Tepić u svojoj objavi na mreži Iks (bivši Tviter), za usluge održavanja biračkog spiska zadužena je firma "Comtrade System Integration" Veselina Jevrosimovića, a taj posao je dobio na javnoj nabavci po ceni od osam miliona dinara.
Ujedno, kako je navela Tepić, posao da vodi i održava e-pisarnicu na tenderu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave dobila je firma "Asseco" brata Ane Brnabić po ceni od 3,5 miliona dinara.
 
 
Ugovore koje je objavila Tepić možete videti u nastavku:
 
 
 
  • w/e

    22.01.2024 13:15
    cool
    To se sve znalo i do sada, kao i gomile drugih stvari. Sta Marinika planira da uradi po tom pitanju? Dosta je Brnabic otimala pare, ajd sad malo ja?
  • sasa

    22.01.2024 12:57
    poznate mi nesto firme
    Comtrade - bese nekad projekat prekvalifikacije u IT, finansiran od drzave, posao dobijen na tenderu. Izbio je skandal jer Comtrade nije isporucio ugovoreno, ali je zaboravljeno/zataskano.
    Aseko - brat Brnabic - ovo je jos lakse da se zapamti...
  • Pera

    22.01.2024 12:53
    Matematika
    Da li ima neko da je išao na časove - u dokumentima koji su priloženi nigde nema tih brojeva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.