Počelo prijavljivanje za e-licitaciju oduzete robe, rok je 30. januar

Uprava carine Srbije objavila je da od danas na njihovom sajtu zainteresovani mogu da se prijave za e-licitaciju trajno oduzete robe, kao i da uplate kauciju u iznosu od 30 odsto od početne cene robe.
Počelo prijavljivanje za e-licitaciju oduzete robe, rok je 30. januar
Foto: Pixabay
Rok za prijavu i uplatu je 30. januar.
 
Među predmetima za nadmetanje, nalaze se oni koji nisu prodati tokom prethodne licitacije, održane u oktobru prošle godine, ali i brojni novi predmeti zaplenjeni u carinskim prekršajima i trajno oduzeti pravosnažnim presudama.
Kako je navedeno, reč je, između ostalog, o šest ručnih časovnika svetski poznatih robnih marki - Hublot, Rolex, Cartier.
Pored ručnih časovnika, zainteresovani će na toj licitaciji moći da licitiraju i za nakit (ogrlice i minđuše) poznatog brenda "Hermes".
 
Razgledanje robe koja se prodaje zakazano je za 29. januar od 10.00 do 12.00 u magacinu Carinarnice Beograd, ulica Rajkova bb, na Bežanijskoj kosi.
 
Licitacija počinje 2. februara u organizaciji Carinarnice Beograd.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija