AMSS: Sneg na putevima u višim predelima, u nižim moguća poledica

Na putevima u višim predelima u pojedinim delovima Srbije ima do pet centimetara snega u raskvašenom stanju, dok su putevi u nižim predelima vlažni, pa postoji opasnost od poledice, navodi AMSS.
AMSS: Sneg na putevima u višim predelima, u nižim moguća poledica
Foto: 021.rs
Snega ima na putevima u višim predelima na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kruševca, Novog Pazara i Užica, dodaje se u saopštenju.
Iz AMSS su naveli i da zbog čestih promena temperature postoji opasnost od odrona uz reku Ibar, na Đerdapskoj magistrali, kao i kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru.
Na graničnim prelazima nema zadržavanja za putničke automobile, dok kamioni prilikom izlaska iz Srbije na Batrovcima čekaju 10 sati.
 
Zadržavanja za kamione ima i na Šidu, gde kamioni za izlaz čekaju osam sati, kao i šest sati na Gradini, pet sati na Bezdanu, tri sata na Horgošu, dva sata na Sremskoj Rači i sat vremena na Bogojevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija