VIDEO: Vučić se obraća javnosti povodom ukidanja dinara na KiM

Predsednik Aleksandar Vučić obraća se javnosti Povodom odluke vlasti u Prištini da aktivira uredbu o ukidanju dinara na KiM.
Očekuje se da će Vučić upoznati građane o najvažnijim detaljima razgovora sa predstavnicima Kvinte i EU u vezi sa odlukom prištinskih vlasti.

Obraćanje je počelo u 13 sati.

Možete pratiti i na 021.rs.

  • VVV

    02.02.2024 23:16
    Plan B
    Kada se spremao raspad SFRJ, svet je ponudio hitan ulaz u EZ i bespovratan kredit... Srbija je odbila, aktivirala UDBU i Šešelja da minira Ante Markovića...
    Da je samo uža Srbija tada isključena iz SFRJ, sve ostale republike i pokrajine bi ostale zajedno i ušle bi u sastav EZ. A to će se ubuduće i dogoditi, samo što je izgubljeno 30 god.
  • Mojsije

    02.02.2024 18:53
    Ju ju
    Izdajnik je preblaga rec!!!
  • Институција

    02.02.2024 14:53
    /
    Само мали проценат нашег народа са КиМ је био свестан куд води политика АВ . Њих ми је само жао.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.