Orlić najavio konstituisanje Skupštine 6. februara: Sednice neće zakazivati Viola fon Kramon

Predsednik parlamenta Vladimir Orlić rekao je danas da će se u utorak, 6. februara održati konstititivna sednica Skupštine Srbije u novom sazivu.
Dodao je da očekuje da će svi poslanici verifikovati mandate.
Orlić je za televiziju Hepi govoreći o mogućem odlaganju konstituisanja skupštine rekao da "partije bivšeg režima misle da će sednicu skupštine da zakazuje poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon", i da je to pokazatelj kako oni zamišljaju državu i kako bi je vodili da imaju vlast.
"Neće niko izvan Srbije da određuje rezultate izbora, da saziva sednice ili uređuje rad naših institucija", rekao je on.
  • Професор

    03.02.2024 17:29
    Ко би рекао да неће али не кажеш ко ће од ваших газда са запада којима испуњавате све жеље.
  • Гумени Ђока

    03.02.2024 16:13
    Ако је парламент распуштен овај СНС бот му дође шта ? за грађане згубидан а за партију и медије председник парламента ,е мој Орлић за лажно представљање је бокагија наногица
  • sa limana

    03.02.2024 12:47
    Stop EU fondovima
    Ukinicu vas evropa, a posle ce srpski narod da vas ukine. Kraj je blizu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.