Lažno se predstavila da radi u ministarstvu, pa uzela 1.000 evra od bračnog para da sredi subvencije

Dvadesetšestogodišnja N.B. iz Mladenovca lažno se predstavljala kao službenica Ministarstva poljoprivrede i oštetila bračni par za 1.000 evra.
Lažno se predstavila da radi u ministarstvu, pa uzela 1.000 evra od bračnog para da sredi subvencije
Foto: Pixabay
Policija u Smederevu uhapsila je N.B. koja je od bračnog para uzela 1.000 evra kako bi im navodno izdejstvovala subvencije.
 
Uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivična dela prevara i lažno predstavljanje, kao i D. Z. (31) i I. G. (21) iz Mladenovca zbog sumnje da su ugrozili sigurnosti nasilničkim ponašanjem.
"N. B. je, kako se sumnja, lažno se predstavljajući kao službenica Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sa bračnim parom iz okoline Smedereva ugovorila sastanak u jednom motelu, gde je (u petak) od njih uzela 1.000 evra kako bi im, navodno, izdejstvovala ubrzano dodeljivanje poljoprivrednih subvencija", precizirano je iz PU Smederavo.
 
D.Z. (31) i I.G. (21) iz Mladenovca se terete da su oštećenima, po izlasku iz motela na parking, zadali više udaraca, nakon čega su se, zajedno sa N. B. automobilom udaljili u nepoznatom pravcu.
N.B. je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivična dela prevara i lažno predstavljanje, kao i D. Z. i I. G. zbog sumnje da su ugrozili sigurnosti nasilničkim ponašanjem.
 
Osumnjičena N.B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D.Z. i I.G. zadržani do 48 časova, u kom roku će i oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.
  • Pera

    04.02.2024 13:28
    Pa kod nas su svi ministri lazni i ne odlucuju o nicemu.Nas precednik je sve.
  • ja

    03.02.2024 19:18
    A bračni par za pokušaj mita?
  • Pićuka

    03.02.2024 19:07
    Nije ona njih oštetila nego kaznila. Mogu da razumem bolesne koji od muke pristanu na neko davanje mita, mogu da razumem ali ne mogu da prihvatim. Sve ostalo, đuture, u zatvor. Budući nacionalni stadion pretvoriti u logor za mitomane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.