FOTO Osvanuli plakati sa likom Radoičića na severu Kosova, policija kaže da nema osnova za slučaj

U više mesta na severu Kosova osvanuli su plakati sa fotografijom bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića i porukama da je terorista kao i "Recite NE terorističkoj organizaciji".
Zamenik kosovskog ministra za zajednice i povratak Radoica Radmirović objavio je da su plakati zalepljeni u Leposaviću, Zubinom Potoku i Sočanici i da pokazuju "šta građani misle o šefu bandita srpske liste", objavio je portal Kossev.
 
On je objavio fotografije plakata, dok se na jednoj od njih vidi kako je zalepljen nedaleko od opštinske zgrade u Leposaviću.
Na plakatu je osim montirane fotografije na kojoj se preko lika Radoičića nalaze mrlje krvi, napisana i poruka na srpskom: "Ko je Radoičić? Lažni patriota. Osumnjičeni za brojna ubistva Srba na Kosovu. Vlasnik narko laboratorija. Kriminalac koji je zloupotrebio našu mladost zarad ličnog bogaćenja. Terorista".
 
 
Kosovska policija upoznata je sa tim da su na više lokacija na severu Kosova postavljeni plakati te sadržine.
 
Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veljton Eljšani rekao je za Kossev da nema osnova da se pokrene istraga zbog tih plakata, jer je tužilac tako zaključio.
"Upoznati smo sa tim, obavestili smo tužioca, ali on je zaključio da nema osnova da se pokrene slučaj", rekao je Eljšani za KoSSev.
 
Od Srpske liste Kossev nije uspeo da dobije komentar povodom ovog slučaja.
  • Kosovar

    03.02.2024 23:15
    Uvod u nešto ozbiljnije !?
    Danas plakati, sutra poternice i to medjunarodne - za ceo vrh tkz. Srpske liste. I njihove sponzore iz Srbije.
  • Srbin

    03.02.2024 22:12
    Da,da
    Dobro jutro,bilo ne vreme...
  • Stajner

    03.02.2024 21:52
    Slika
    S obzirom na izbor slike sam je to stampao i lepio ... Napad je najbolja odbrana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.