"Pošte Srbije": Teror sproveden nad našim radnicima još jedan u nizu napada na Srbe na Kosovu

Javno preduzeće "Pošta Srbije" je najoštrije osudilo hapšenje svojih radnika na Kosovu.
"Pošte Srbije": Teror sproveden nad našim radnicima još jedan u nizu napada na Srbe na Kosovu
Foto: 021.rs
"Naši zaposleni su porodični ljudi koji pošteno obavljaju posao, kao i svaki zaposleni u poštama širom sveta. Teror sproveden nad našim radnicima u Goraždevcu predstavlja još jedan u nizu napada na srpsku zajednicu na ovim prostorima", saopštila je Pošta.
Navodi se da je policija privela vozača V.M. i njegovog pratioca V.P, “što jasno ukazuje na politički motivisano i nezakonito postupanje".
 
"Zahtevanje izjave upravnice Pošte u Goraždevcu predstavlja dodatni pritisak na našu instituciju i pokušaj destabilizacije poslovanja", tvrdi se u saopštenju.
Ocenjuje se da je cilj kosovske policije sprečavanje isplate penzija žiteljima srpske enklave u Goraždevcu, kao i sistematsko ugrožavanje srpskog naroda na Kosovu.
 
"Taj čin terora jasno pokazuje nameru kosovskog premijera Aljbina Kurtija da ugrozi opstanak srpskog stanovništva na vekovnim ognjištima i da sprovede politiku etničkog čišćenja", navodi se u saopštenju.
  • Trtta

    03.02.2024 22:13
    ??????????, ко ли је, ма куртић,
  • Pićuka

    03.02.2024 21:34
    Sprovodite vi teror nad poštarima i ovde. Ništa nije bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.