Brnabić o oslobađajućoj presudi za ubistvo Ćuruvije: Sudstvo nezavisno, ima mali milion dokaza za to

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je očekivala osuđujuću presudu za okrivljene za ubistvo novinara i urednika Slavka Ćuruvije.
Brnabić o oslobađajućoj presudi za ubistvo Ćuruvije: Sudstvo nezavisno, ima mali milion dokaza za to
Foto: 021.rs
Brnabić je za televiziju Pink rekla da je "sudstvo trenutno u ovoj državi nezavisno", kao i da ima "mali milion dokaza za to".
Ona je upitala kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kriv za to, kako ga optužuju predstavnici opozicije, kada je "jedini nešto uradio" da bi se rasvetlile okolnosti ubistva koje se dogodilo u aprilu 1999. godine.
"A nije kriv Boris Tadić koji je bio predsednik Srbije u dva mandata. Bili su 11 godina na vlasti, nisu uradili ništa, nije bilo političke volje", rekla je Brnabić.
 
Ona je rekla da u slučaju ubistva novinara Milana Pantića u Jagodini, koje se dogodilo u vreme vlasti Demokratske stranke, "nikakvi dokazi nisu izvedeni", kao i da "misli da nije urađena ni autopsija".

Komentari 21

  • Tozo

    05.02.2024 16:54
    Sramota šta sve ljudi rade i govore zbog para. Mislim, nas sramota a nju nije.
  • pa da

    05.02.2024 16:16
    Ovo ofrlje i arogatno "mali milion' je nista drugo nego olaksavanje po gradjanima Srbije. Daj JEDAN, ne treba mali milion, otrovi vam mozak popili.
  • Perica

    05.02.2024 15:07
    Sbog te nezavisnosti pravosudja niko nije odgovarao za kupovinu SAP programa, pa 2 minuten sa naplatne rampe.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija