"Buđenje" ukinuto posle 10 godina: "Očigledno se ne uklapamo u viziju novih vlasnika"

Jutarnja radio-emisija "Buđenje" koja se emitovala na Radiju S2 je ukinuta, objavili su autori i voditelji emisije Dragan Ilić i Dejana Milović Buha.
Oni su na društvenoj mreži Iks naveli da ih je, posle 10 godina emitovanja emisije na Radiju S2, novi vlasnik S MEDIA obavestio o prekidu saradnje, da je odluka odmah stupila na snagu, pa se "Buđenje", u produkciji Supermiš d.o.o, više neće emitovati na toj frekvenciji.
"Očigledno se naš program ne uklapa u viziju novih vlasnika, pa ćemo potražiti novi kanal kojim ćemo vam se obratiti. Želeo bih da naglasim da smo se u realizaciji našeg programa uvek vodili profesionalnim i etičkim standardima. Tako će biti i ubuduće. Hvala vam na poverenju koje nećemo izneveriti. Čujemo se na nekoj novoj frekvenciji", dodali su Ilić i Milović Buha.
 
Portal Nova.rs podseća da Radiodifuzno preduzeće Radio S od 12. maja 2023. godine u vlasničkoj strukturi ima dve firme.
Do tog dana jedini vlasnici Radija S bili su Irena Anđelković i Predrag Anđelković preko svoje firme AS Media, koja je u vlasništvu njihovog drugog preduzeća - S Media Team. Od 12. maja Radio S ima još jednog vlasnika - šabačku firmu S Controls. Novi suvlasnik ima udeo od 51 odsto, pokazuju podaci APR.
 
Direktor Radija S je prema podacima APR i dalje Predrag Anđelković, navodi Nova.rs. 
  • Maka

    07.02.2024 07:15
    Ljubitelj
    Nisam neki ljubitelj doticnog, to ste hteli, kapitalizam, gazda odredjuje pravila a ne samozvane velicine.
  • Novonasađeni

    07.02.2024 06:57
    Kontrola
    Napraviš firmu 'S Control" da kontrolišeš Media S. Kakav Maestralan potez, ni Alan Ford se toga ne bi setio! Da ne pitamo odakle pare tek osnovanoj firmi za kupovinu 51%?
  • realnost

    07.02.2024 06:44
    logicna posledica
    Novi i vecinski suvlasnik je Sinisa the Small.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija