Brnabić: To što je opozicija zakletvu položila u holu Skupštine isto kao da je to uradila u WC-u

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je to što su poslanici opozicije zakletvu juče položili u holu Skupštine Srbije, a ne u sali, "jednako kao da odete u WC skupštinski".
Brnabić: To što je opozicija zakletvu položila u holu Skupštine isto kao da je to uradila u WC-u
Foto: 021.rs
Brnabić je za televiziju Hepi rekla da se zna "gde je predviđeno mesto za tu zakletvu, zato što vas tu građani vide".
"Po prvi put u istoriji Srbije imate deo poslanika da izađu iz sale u hol, i tamo podnose zakletvu. Niko ne razume stepen nepoštovanja koji su Đilasova opozicija i Miloš Jovanović pokazali", kazala je Brnabić.
Upitana da prokomentariše rezoluciju Evropskog parlamenta o Srbiji, povodom zahteva za međunarodnu istragu u vezi izbora održanih 17. decembra prošle godine, ona je kazala da "teško može rečima da iskaže u kolikoj meri je ovo skandal za Evropski parlament, evroparlamentarizam i određene evropske institucije".
 
"Ovo je potpuni sumrak opozicije koja je lobirala da se ovakva rezolucija usvoji, što će biti koliko znam sutra", rekla je Brnabić.
  • SRB-IN

    07.02.2024 19:52
    Veleizdaja
    Zbog ovakve izjave se hapsi i robija.
  • Opozicionista

    07.02.2024 13:51
    Bolje i u WC u nego u istoj prostoriji sa tobom i ostalim naprednistima.
  • pajo patak

    07.02.2024 13:50
    a ti pre WC-a skupštinskog
    ideš u restoran skupšitnski da se dobro najdeš i napiješ na račun poreskih obveznika, pa da se dobro isereš na пинку и хаппуију.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija