Nišlija izboden u tuči, dvojac uhapšen zbog pokušaja ubistva

Niška policija uhapsila je I.R. (46) zbog sumnje da je nakon tuče u tom gradu, nožem ubo u grudi 44-godišnjeg muškarca, kao i M.P. (44) iz Niša, osumnjičenog da je pomagao uhapšenom I.R.
Nišlija izboden u tuči, dvojac uhapšen zbog pokušaja ubistva
Foto: 021.rs
I.R. se sumnjiči da je sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi 44-godišnjeg muškarca, dodaje se u saopštenju.
 
Policija I.R. sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, a M.P. za pomaganje u izvršenju tog krivičnog dela.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.
Povređeni muškarac zbrinut je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša.
 
"Pacijent je na prijemu bio svestan i komunikativan. Odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa", naveli su u UKC Niš.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija