Dva dečaka izbodena u tuči u Beogradu

Dva dečaka izbodena su sinoć kod Plavog mosta u Beogradu, a u tuči je povređen još jedan dečak.
Dva dečaka izbodena u tuči u Beogradu
Foto: 021.rs

Dečaci su starosti 14 i 15 godina.

Dve grupe tinejdžera potukle su se kod Plavog mosta, a u sukobu su povređena trojica. 

Dvojica su prebačena u Dečju bolnicu u Tiršovoj, a jedan u Urgentni centar, potvrđeno u Hitnoj pomoći.

  • 9

    11.02.2024 17:04
    Pink omladina
    sigurno su se potukli oko lektire kad je nestalo svetla ? Gde su mantijaši sa porodičnim vrednostima i veronaukom ? ljUBI bližnjega svoga ? "deca" od 14-15 godina sa noževima na ulici? Posrnula zemljo sa vlašću na čelu zatvarate škole ali otvarate kafane i kockarnice na vodi. U čitavom BGH2O nije otvorena ni jedna biblioteka , a niče grad. Nije otvoren kulturni centar ili bar stanica kad ste već uništili Železničku. Bitno je da je posađen žir pod velom tajnog honorara sa krstačom i mačem . E sada vam deca stradaju upravo od tog mača i izgleda da tako i treba da bude sa ovim čitavim narodom ,pohlepe ,ne uvažavanja ,gramzivosti ,nekulture i bahatosti. Jel to uče na veronauci? Deca građanskog vaspitanja uglavnom gledaju da pobegnu u građanske zemlje sa pravom i pravdom , a ološ kači krstaču na retrovizor BMW-a i gleda da što veći džip nosi što veću krstaču i dodaje što veći gas blizu pešačkog da slučajno ne bi propustio pešaka. Naravno i što veći nož da odma podeli pravdu ako mu se neko slučajno suprotstavi. A počinje se sa 14-15.
  • BGD 011

    11.02.2024 14:06
    Nista se ne menja
    Dve grupe decaka od 14 i 15 godina se potukli uz upotrebu nozeva, a nije proslo ni 10 meseci od masakra u "Ribnikaru". A Brljiva Ana ponavlja da drzava (sistem) ni deo odgovornosti ne snosi! Bas je brljiva!
  • Ma

    11.02.2024 09:51
    bravo srpski narode, bravo samozvani veeliki patrioti...dok se grčite, slepo i ostrašceno gorite od želje za osvetom
    svim navodnim raznim "spoljnim" i drugim neprijateljima srbije, niste ni primetili da ste jedino uspeli da se osvetite samo svojoj sopstvenoj deci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.