Šta kažu kvote: Brnabić i Šapić imaju najveće šanse da ostanu na funkcijama na kojima su

Premijerka Ana Brnabić i dosadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić favoriti su prema kvotama kladioničara da ostanu na svojim funkcijama posle decembarskih izbora.
Šta kažu kvote: Brnabić i Šapić imaju najveće šanse da ostanu na funkcijama na kojima su
Foto: 021.rs
Prema kvotama Meridijan beta, na koje se za funkcije u novoj gradskoj i republičkoj vlasti može kladiti do 31. marta u 23.59 časova, Brnabić ima najmanju kvotu 1,8 za funkciju premijerke, odnosno vodi se kao "prvi pik" i na uloženih 100 dinara može se zaraditi "samo" 180.
 
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ima kvotu 1,9, pa bi u slučaju njegovog izbora dobitak bio 10 dinara veći.
Ministar finansija Siniša Mali u slučaju izbora za premijera doneo bi kladioničarima na uloženih 100 dinara čitavih 250, jer je njegova kvota za premijersku funkciju 2,5.
 
Lider socijalista Ivica Dačić je na kvoti od osam, pa bi njegovim izborom zarada bila i najveća - 800 dinara.
Kao novog gradonačelnika, kladionice vide Aleksandra Šapića jer je njegova kvota za tu funkciju 1,5.
 
Kandidat socijalista Toma Fila ima kvotu pet u slučaju izbora za gradonačelnika, odnosno na 100 dinara, njegov izbor bi doneo 500 dinara dobitka.
 
Kao predlog za novog gradonačelnika, kladionice su "ponudile" i Branimira Nestorovića sa kvotom od 85.
 
U ponudi kladionica su i klađenja na pojedina ministarstva i kandidate, ali najzanimljivije su kvote za ministra unutrašnjih poslova po kojima je sadašnji ministar Bratislav Gašić favorit sa kvotom 1,2, Aleksandar Vulin sa 3,5 i lider socijalista Ivica Dačić sa kvotom šest. 
  • Srki

    13.02.2024 16:50
    prasence.morsko@gmail.com
    Sve pare na Šapića
  • Mimi

    12.02.2024 17:44
    Au
    Što verujem tom Meridijanu pa kvota je kako braca kaže
  • zztop

    12.02.2024 12:17
    @D
    Također i na vesića igrati na sigurno ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija