Brnabić najavila: Taker Karlson u Srbiji verovatno sredinom godine, jako poštuje Vučića

Američki novinar Taker Karlson, čiji je intervju sa Vladimirom Putinom gledao ceo svet, najverovatnije će posetiti Srbiju sredinom godine, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.
Brnabić najavila: Taker Karlson u Srbiji verovatno sredinom godine, jako poštuje Vučića
Foto: Beta/AP
Brnabić, koja boravi u Dubaiju na Svetskom samitu vlada, rekla je za Novosti da je sa Karlsonom razgovarala o intervjuu sa Putinom.
Ona je istakla da joj je Karlson rekao da će najverovatnije posetiti Srbiju sredinom godine.
"Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsednika Aleksandra Vučića", rekla je Brnabić, koja je na otvaranju samita u Dubaiju sedela pored Karlsona u prvom redu.
 
Karlson je u fokusu svetske javnosti nakon intervjua sa Putinom koji je na mreži "Iks" do sada pogledalo 195 miliona ljudi.
  • Nebojsa

    13.02.2024 10:36
    komentar
    Taker Karlson je Fox Marić za bogatiju raju.
    Ništa drugo nego podmukli ravnozemljaš, anivax, teoretičar zavere i nazadno-retrogradni manijak. Oteran sa FOXa pokušava da se samoostvari u još gorem izdanju.
    Kao takav, odličan je par za našeg predsednika, jer manijak manijaku imponuje...
  • Taker

    12.02.2024 17:34
    Će shvatiti
    Da nema tih para koje će ga utešiti, kad posle 4 sata, sav modar, uspe da se oslobodi monologiste. Jedino što će razumeti i napisati je:" Nije srpskom narodu lako."
  • Koja

    12.02.2024 16:52
    Svi
    Poštuju Vučka , ali džaba kad ga zgubidani ne vole ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.