Novi nedeljnik iza kog stoje donedavni novinari NIN-a zvaće se "Radar"

Novi nedeljnik, čiju redakciju će činiti većina donedavnih urednika i novinara NIN, zvaće se "Radar", odlučeno je nakon javnog poziva i konkursa koji je United media raspisala tokom januara.
Novi nedeljnik iza kog stoje donedavni novinari NIN-a zvaće se "Radar"
Foto: 021.rs
Za novo ime je pristiglo više od 5.000 mejlova sa predlozima, objavio je portal nova.rs, najavljuujući da će se Radar uskoro pojaviti pred čitaocima.
 
Politički nedeljnik Radar će, kako je istaknuto, biti hrabar u izboru tema, precizan u posmatranju i analizi, oštar i pravedan u kritici, i biće u rukama hrabrog tima novinara koji su dokazali da su imuni na naredbe, nagodbe i kontrolu, za koje nema nedodirljivih tema i ličnosti.
"Ništa ne može da prođe ispod Radara. Istina, po svaku cenu", poručili su iz United media.
 
Kada je nedeljnik NIN dobio novog vlasnika, cela redakcija je dala otkaz, a novi nedeljnik praviće u okviru United media grupe.
United media i redakcija Radara zahvalili su na ogromnom interesovanju i poverenju koje su im čitaoci ukazali, a čitateljke koje su predložile ime nedeljnika koje je prihvaćeno - Ružica Nešić, Snežana Ivanović i Svetlana Pavošević, biće nagrađene jednogodišnjom pretplatom na štampano izdanje nedeljnika. 
  • deda

    14.03.2024 19:05
    Bravo!Vi (Radar)ste istina,sam
    Bravo samo napred
  • Draga

    14.03.2024 14:15
    Radar. nigde da nadjem
    9 trafika i 6 maxija sam obisla nigde ne naxjoh Radar!
    Cetvrtal nesto posle 14h
  • divna dutina

    14.03.2024 09:02
    poruka
    Radujemo se, jedva cekamo, podrska Radaru i samo napred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija