Đorđević o kandidaturi za ambasadora u Sloveniji: Nisam odbijen, ne isključujem funkciju u Vladi

Direktor "Pošte Srbije" Zoran Đorđević izjavio je danas FoNetu da njegov agreman za ambasadora Srbije u Sloveniji nije odbijen, već je i dalje u proceduri i očekuje da bude rešen.
Đorđević o kandidaturi za ambasadora u Sloveniji: Nisam odbijen, ne isključujem funkciju u Vladi
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Đorđević je ukazao da su neki ambasadori čekali agreman između šest meseci i godinu dana, a on veruje u pozitivan ishod, jer, kako kaže, ne postoje nikakve prepreke za to.
Đorđević nije isključio ni mogućnost da u postizbornoj raspodeli dobije neku funkciju u Vladi Srbije, nekoj drugoj instituciji ili postane generalni direktor Pošte Srbije umesto vršioca dužnosti, a kako je naveo, kao i obično će uraditi onako kako odluči Srpska napredna stranka (SNS).
"Biću tamo gde me delegiraju sa unapred dogovorenim zadatkom i poslovima koje treba da obavim", rekao je Đorđević i dodao da će pristati, naravno, ako bude prepoznato da je potrebno da bude negde prisutan i da bude deo "budućeg sistema buduće Vlade".
 
Prema njegovim rečima, ukoliko ne bude izabran na funkcije u novoj Vladi Srbije, nastaviće da se bavi privatnim poslom kojim se pravio pre 2012. godine.
  • Zozon

    14.02.2024 18:29
    J…. te zivote,ovaj da bude ambasador.Posle 400 .godina Turske okupacije smo preziveli ali posle ovih ce biti potop.Ima li neki Noe u Srbiji da spasava sta se spasiti moze.Boze pomozi…
  • Mile rent-a mozak

    14.02.2024 17:59
    Mislim da bi najbolje bilo da budeš ambasador. I to u Kolumbiji. Ako znaš da voziš brod, odmah da te inaugurišu, ako ne, možda je bolje da to mesto prepustiš Zvonku ili bratu Milanu.
    Iskreno se nadam da te neće skrajnuti, ti si etalon za ambasadora. A, ako se, ne daj bože to desi, vidi sa Filipom Jankovićem da ti sredi da voziš formulu 1, nije džabe prao pare preko reklama u Monte Karlu godinama, mislim dok je bio industrijalac šerpi, a ne zdravstveni naučnik, kontrovezni građevinac i vlasnik ( tuđih) hotela.
    Držim ti palčeve.
  • Jovan

    14.02.2024 17:19
    Zna se ko
    Zna se ko treba da bude ambasador Srbije u Sloveniji a to je Vladimir Kokanović!!! Barem jednom da imamo obrazovanog i sposobnog čoveka koji se slovenačko-srpskoj zajednici već dokazao. Neko ko je pragmatičan, diplomatski nastrojen treba da zastupa naše interese. Vučiću, reaguj, za šta smo glasali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija