Svečlja: Osumnjičeni za napad u Banjskoj ubačeni u sistem Interpola

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je, pozivajući se na navode Interpola, da su sva osumnjičena lica za napad u Banjskoj ubačena u sistem međunarodnih poternica.
Svečlja: Osumnjičeni za napad u Banjskoj ubačeni u sistem Interpola
Foto: Beta/AP
KoSSev, međutim, navodi da te poternice nisu objavljene ni na sajtu, ni na Tviter nalogu Interpola, kao i da u za javnost dostupnoj bazi podataka Interpola o osobama za kojima se traga nema novih osumnjičenih za dešavanja u Banjskoj.
"Pozdravljam zvanično obaveštenje iz sedišta Interpola da su sva osumnjičena lica koja su izvršila teroristički napad 24. septembra u Banjskoj u Zvečanu stavljena u sistem međunarodnih poternica", rekao je Svečlja.
Naveo je da je reč o važnom koraku, koji će "imati svoj pun efekat kada ih Srbija, koja pruža utočište ovim teroristima, preda našim vlastima da odgovaraju pred pravdom".
 
Svečlja je kazao da se kažnjavanje nalogodavaca, organizatora i izvršioca napada mora dogoditi "što je pre moguće, kao garancija da se neće ponoviti slični teroristički napadi".
  • Nemanja

    17.02.2024 10:28
    @Alejandra

    Mnogo je zabavno čitati gluposti koje padaju na pamet napaćenim rusofilima.
  • Normalan

    17.02.2024 09:31
    Živim za dan kad će glavni terorista i idejni tvorac akcije biti na poternici.
  • Alejandra

    17.02.2024 08:28
    Umesto Bondstila do 2030. stize baza na Kopu kojoj vec znamo ime, ali jos nije vreme da stresiramo natofile. Sa 300 najnovijih aviona i do sada nevidjenom kolicinom ultramodernog naoruzanja, a nesto kasnije i na Fruskoj. Bice Srbija i oslobodjena i mirna za narednih hiljadu godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.