"Sloga" osuđuje Vučevićevu izjavu o sindikatima u vojsci i policiji: Otvoreni napad na demokratiju

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" osudili su danas izjavu ministra odbrane i predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučevića.
"Sloga" osuđuje Vučevićevu izjavu o sindikatima u vojsci i policiji: Otvoreni napad na demokratiju
Foto: 021.rs
U pitanju je izjava da su sindikati u vojsci i policiji "neviđena glupost i da ih treba ukinuti".
"Ovo je otvoreni napad na demokratiju i radnička prava u Srbiji. Ova izjava predstavlja ozbiljan udar na osnovne demokratske vrednosti i prava radnika, posebno jer dolazi od osobe koja se, prema nezvaničnim najavama u javnosti pominje kao budući predsednik Vlade Republike Srbije, ili ministar policije", navedeno je u saopštenju.
"Sloga" je pozvala "relevantne institucije" i javnost da osude slične izjave jer, kako su naveli, to je način da se osigura napredak ka demokratskim vrednostima i pravima koja su ustavni temelj Srbije i Evropske unije.
  • Goran

    18.02.2024 13:38
    Bagra
    Naprednjacka dozivljava svrbiju kao svoj feud,a kmetovima sindikati nisu dozvoljeni.Sve to podrzavaju strani i domaci robovlasnici uz blagoslov sramotne organizacije pod imenom SPC.Sta tu nije jasno
  • Wing

    18.02.2024 00:26
    Milivoje ne s...
    Svi su mogli u tu vojsku da odu, dha uzivaju u benificijama, platama, stanovima, ali nisu mogli da odu, mamina suknja nema tamo ispod koje su se krili kao...
  • Fića

    17.02.2024 17:50
    Glupost...?
    Najveća je glupost imati ovakve na čelu...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija