Završen praznični mini-odmor: Očekuju se gužve na putevima, upućen apel vozačima

"Putevi Srbije" saopštili su da se danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji, usled povratka građana iz turističkih destinacija nakon mini-odmora povodom Dana državnosti.
Završen praznični mini-odmor: Očekuju se gužve na putevima, upućen apel vozačima
Foto: Pixabay (ilustracija)
To preduzeće je navelo da su preduzeli sve mere u cilju bržeg prolaska vozila, kao i da je povećan broj radnika na naplatnim stanicama, koje će raditi 24 sata bez pauze.
U saopštenju je navedeno i da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine, zbog čega su "Putevi" uputili apel vozačima da na vreme dopune svoje "tag" uređaje, ili da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine.
Auto-moto savez Srbije je saopštio da će u popodnevnim satima saobraćaj biti pojačan na auto-putevima i glavnim putnim pravcima.
 
U zonama radova to može uslovljavati sporiju vožnju, a veći priliv vozila očekuje se i na graničnim prelazima, kao i na naplatnim rampama. Uslovi za vožnju biće uglavnom dobri.
 
Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.
 
Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.
 
Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, čekaju osam sati.
 
Upućen je i apel vozačima da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pijani i drogirani, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".