Šapić: Dajemo Nestoroviću još devet dana da nam odgovori

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će lista oko SNS sačekati devet dana da Branimir Nestorović odluči da li ima mesta za dogovor i formiranje nove gradske vlasti.
Kako je rekao Šapić, to će učiniti "zbog legitimiteta i želje da u naredne četiri godine vodi Grad".
 
"Ukoliko on za ovih devet dana smatra da tu nema prostora za dogovor, biće nam žao, jer gubimo dragoceno vreme za sve što nas očekuje, a to su velike stvari i veliki izazovi za koje nam je potrebna stabilnost", rekao je Šapić za TV Hepi.
Kada je reč o eventualnim novim izborima, Šapić je istakao da duboko veruje u dobar rezultat.
 
"Verujemo da će Beograđani da odreaguju na najbolji mogući način na sve ono što smo radili i što planiramo da radimo. Duboko verujemo u našu pobedu, stabilnu vlast i da ćemo 2027. i 2028. godinu dočekati u najboljim okolnostima", rekao je Šapić. 
Podsetimo, on je juče izjavio da poslanici Srpske napredne stranke nisu dali kvorum na sednici Skupštine Beograda kako bi dobili još vremena za moguće dogovore.
 
"Konstitutivna sednica Skupštine Beograda u ponedeljak je započeta, jer da nije, probili bismo zakonski rok koji je bio do 21. februara, što bi značilo da se odmah ide na nove izbore. Poslanici SNS-a nisu dali kvorum da bismo dobili još desetak dana i kako bismo omogućili da dođemo eventualno do neke i legalne i legitimne većine", rekao je Šapić.
  • Marko

    22.02.2024 20:31
    Samo tebi noga u …
    Samo da tebi vidimo ledja duso prodana izdajnicka! Narod te je gledao kao opozicionara ali si se prodao zbog par godina na vlasti. Srecom,zavrsio si karijeru.
  • Nikola

    22.02.2024 16:39
    Ultimatum?! Imate jos devet dana da pristanete, a onda krecemo!
  • Mad Hatter

    22.02.2024 15:04
    Muppet Show za javnost.

    Svi znaju da je Dr Marsovac vucicev pulen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.