Žena u Vranju poginula dok je kupovala tortu: Pala sa prvog sprata poslastičarnice

Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Vranju potvrdilo je da je A.S. (57) iz Vranja nastradala juče nakon pada s prvog sprata firme za proizvodnju torti i kolača u Kosovskoj ulici u Bujanovcu.
Žena u Vranju poginula dok je kupovala tortu: Pala sa prvog sprata poslastičarnice
Foto: 021.rs
Iz OJT su za portal Bujanovačke naveli da je ona sa suprugom A. G. došla u radnju da bi kupili tortu, a nakon dogovora, s vlasnikom poslastičarnice M. J. krenuli su da se penju ka prvom spratu kako bi pogledali i dekoracije. 
"U jednom trenutku dok je M.J. gledao dekoracije sa A.G. supruga A.S. koja je stajala iza njih, usled nepažnje, pala je s prvog sprata kroz nezaštićen otvoreni prostor na stepenicama", saopštilo je OJT. 
Žena je u besvesnom stanju prevezena u Dom zdravlja u Bujanovcu, odakle je transportovana u vranjsku bolnicu, ali je preminula od zadobijenih povreda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.