Roditelji ubijenih u Duboni tužili majku osumnjičenog za masovna ubistva kod Mladenovca

Roditelji ubijenih 4. maja prole godine u selu Dubona kod Mladenovca podneli su krivičnu prijavu protiv B. B, majke U. B. osumnjičenog za višestruka ubistva.
Roditelji ubijenih u Duboni tužili majku osumnjičenog za masovna ubistva kod Mladenovca
Foto: 021.rs
Advokat Stefan Stefanović je za portal Nova.rs rekao da su prijavu za tri krivična dela danas predali Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.
 
"Prvo je lažno prijavljivanje (policiji rođaka žrtava) oca D.T, kao i M. P. i K.P. Drugo delo je davanje lažnog iskaza pred tužilaštvom kako bi otežala postupak i onemogućila da se oštećene porodice imovinski naplate i treće je nedozvoljeno posedovanje oružja i eksplozivnih naprava. Za sva tri dela i te kako ima osnova", naveo je advokat.
On je dodao i da očekuju da će tužilaštvo pokrenuti istragu i da će se osumnjičena adekvatno kazniti.
 
"Sad je na njima ta odluka. Ali ovo je i test za državu da pokaže da li je porodica osumnjičenog jača od nje ili nije, ali i da li još uvek postoji državna zaštita kakvu je ovu porodica uživala i zloupotrebljavala godinama unazad", kazao je Stefanović.
U Duboni i Malom Orašju 4. maja ubijeno je devet osoba, a ranjeno 12, za šta je osumnjičen U.B. koji je uhapšen odmah nakon toga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija