Vučević: SNS može da formira vlast u Beogradu bez Nestorovića, ali to ne bi bilo legitimno

Ministar odbrane Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da SNS može bez Branimira Nestorovića da formira većinu u Skupštini grada Beograda i da je to legalno.
Vučević: SNS može da formira vlast u Beogradu bez Nestorovića, ali to ne bi bilo legitimno
Foto: 021.rs
Međutim, dodaje da to nije legitimno.
 
On je na televiziji B92 kazao da se predstavnici pokreta "Mi - glas iz naroda" ne ponašaju odgovorno i da on ne razume svrhu njihove politike.
"Koja je svrha političke opcije koja neće ni sa kim, a nema većinu? Nemojte samo posle da se iznenadite izbornim rezultatima. Ljudi hoće da se prave putevi, bolji javni prevoz, nove vrtiće, a ne da neko tera inat", naveo je Vučević.
On je izjavio da su jednake šanse da će vlast biti formirana i da će biti raspisani novi izbori u Beogradu, ali da će ta odluka biti doneta posle prvog marta.
 
"Mi nismo nervozni. Staloženi smo. Mi želimo potpun legitimitet. Ne bežimo od novih izbora", izjavio je predsednik SNS.
  • Bojan B.

    22.02.2024 21:53
    Kleine morgen :))
    "Vučević: SNS može da formira vlast u Beogradu bez Nestorovića..2
    - Kako da ne ! I formirali bi je do sada da snimci i dokumenta o kradji izbora nisu došli u institucije EU !
  • Prevareni glasač

    22.02.2024 20:36
    Frka-panika !?
    "..ali to ne bi bilo legitimno.."
    - Slučajna ili namerna "greška" u izražavanju !? Nije "legitimno" nego *legalno* ! Većinu nemate, niti ćete je imati. Zato je vašeg "šefa" uhvatila panika šta da radi da zadrži vlast...Padne li Beograd, sledi urušavanje vlasti...
  • Paja

    22.02.2024 20:03
    Ovo je sam dizanje prasine i nista drugo.Pokrali ste izbore u celoj Srbiji,Beograd ste izgubili i to ubedljivo.Icice se na nove izbore u Beogradu i izgubicete.Vucic je procenio da je bolje izgubiti Beograd nego da bude inostrana istraga o kradji izbora.E sad to ce malo da poljulja njegovo biracko telo,kako je moguce da on negde izgubi izbore,jer je on svetac za njih.I Novi Sad ce izgubiti ako se bude islo bar upola postenije nego na proslim izborima.Pocetak kraja jedne lose politike,lose za sve nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija