Član Mi - glas iz naroda: Sigurno nećemo podržati vlast, sve što nam se dešava ide Vučiću u korist

Osnivači pokreta "Mi - Glas iz naroda", koji su ostali u tom pokretu posle izlaska Branimira Nestorovića, najavili su da njihova dva odbornika u Skupštini grada Beograda sigurno neće podržati vlast.
Branko Pavlović rekao je da uz osnivače pokreta ostaje sedam ili osam poslanika, odnosno da će broj odbornika biti podeljen na tri puta po dva, aludirajući na Aleksandra Jerkovića i Nestorovića, odnosno još dva odbornika koji su uz njih dvojicu.
 
On je naglasio da dva odbornika koji podržavaju one koji su ostali u tom pokretu sigurno neće podržati aktuelnu vlast u Beogradu.
"Vlast radi na tome da razbije pokret", tvrdi Pavlović i ističe da političke posledice idu u korist Aleksandra Vučića.
 
Istine radi, dodao je on, na sastanku na kojem je Nestorović napustio pokret, oni koji su izašli su rekli da će na ponovljene izbore ići sami.
Siniša Ljepojević je najavio da će pokret prerasti u stranku sa kolektivnim rukovodstvom koje čini pet osnivača - on, Branko Pavlović, Mitar Kovač, Jovan Janjić i Dragan Stanojević.
 
Mitar Kovač je konstatovao da je pokret imao dvostruku nesreću da ima "dva preletačevića" - Aleksandra Jerkovića na beogradskoj listi i Branimira Nestorovica na parlamentarnoj listi.
 
On je izrazio žaljenje što je Aleksandar Pavić "zalutao" i napustio pokret za Nestorovićem.
 
Jovan Janjić je rekao da pokret nema gazdu, da nastavlja rad na principima na kojima je osnovan, kao i da većina poslanika ostaje verna "ovoj strani".
  • Nebojša

    23.02.2024 12:16
    Činjenica
    je da Srbija vapi za novom, čistom, poštenom energijom
  • BGD 011

    23.02.2024 10:00
    Ponuda i potraznja
    Najava da ce Pokret prerasti u stranku sa kolektivnim rukovodstvom je brljiva, neozbiljna i smesna. Pogledajte sta se dogodilo sa Jugoslavijom sa kolektivnim rukovodstvom! Stranka mora imati lidera, a to je Nestorovic. Da ne bese Nestorovica svi vi "kolektivci" ne bi ni privirili u Skupstinu Srbije. Mandate vam je osvojio dr Nestorovic. A sad izvolite, pijaca radi! Stvar ponude i potraznje, a svako ima svoju cenu. Sram vas bilo!
  • Професор

    22.02.2024 21:47
    Кратко а свима јасно.
    Српска посла!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.