Popović: SNS ucenjuje radnike Čistoće, moraju da prikupljaju sigurne glasove - ili otkaz

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je da SNS učenjuje radnike Čistoće.
 Popović: SNS ucenjuje radnike Čistoće, moraju da prikupljaju sigurne glasove - ili otkaz
Foto: Pixabay
Kako kaže, počele su pripreme za nove najčistije izbore ikada, tako što su radnici Gradske čistoće dobili nalog da prikupljaju sigurne glasove za Srpsku naprednu stranku (SNS), uz pretnju da će svi koji to ne urade ostati bez posla.
Ona je istakla da je to nastavak nasilja nad zaposlenima u javnim preduzećima "koje bahati stranački kadrovi egzistencijalno ucenjuju kako bi sačuvali fotelje iz kojih se bogate i bahate preko leđa naroda".
Popović je naglasila da će korišćenje tog "razrađenog mehanizama izborne prevare" biti predmet međunarodne ekspertske istrage u okviru koje će se identifikovati odgovorni za "maltretiranje ljudi, što će biti osnov za njihovo procesuiranje pred nezavisnim sudovima".
 
Popović je ukazala da je definisanje jasnog i efikasnog modela zaštite zaposlenih u javnom sektoru od režimskih ucena i pritisaka od suštinskog značaja za sprovođenje slobodnih i fer izbora, kakve građani zaslužuju. 
  • Jbmtisumpor

    23.02.2024 13:54
    Sva sreća pa POKS to nikad nije radio :D
  • Комунални радник

    23.02.2024 10:28
    Тако се то ради годинама ,која год партија у комуналној коалицији са владајућим партијама ,задња три парламентарна избора,градска су им ударни за претње ,уцене радника али кога брига ,власт је власт
  • S

    23.02.2024 10:05
    S
    Sami su trazili usluguge i sada se dugovi moraju vracati! Kada se prekinu stranacka zaposljavanja koja traju decenijama mozemo se ponadati nekom boljitku drustva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija