Manojlović ispred RTS: Organizujte javnu debatu o iskopavanju litijuma

Direktor za kampanje pokreta Kreni - Promeni Savo Manojlović izjavio je danas ispred zgrade RTS da je taj medij dužan da organizuje javnu debatu o kopanju litijuma u Srbiji.
Manojlović ispred RTS: Organizujte javnu debatu o iskopavanju litijuma
Foto: Beta/AP
"Došli smo ispred RTS-a zbog kršenja Ustava i zakona. Zajedno treba da vršimo pritisak na RTS i državne institucije, jer ovo je zemlja svih nas", rekao je Manojlović novinarima.
On je kazao da u toj debati treba da učestvuju ljudi zaposleni u kompanijio Rio Tinto i dodao je da nije u redu to što, po njegovim rečima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović javno lobiraju za tu kompaniju.
Manojlović je pozvao opozicione političke stranke da podrže Narodnu inicijativu pokreta Kreni - Promeni i da se ponovo izjasne kakav je njihov stav po pitanju kopanja litijuma.
  • Hiperbola

    23.02.2024 16:44
    Savo izađi na izbore i razvali SNS i ovu lažnu SPN foteljašku ekipu.
  • Kikiju

    23.02.2024 16:35
    I
    I debate konraargumentima, i protesti i zaustavljanje Srbije
    Svim sredstvima protiv trovanja i uništavanja Srbije, mi rezervnu opciju nemamo, oni sa svojim prebukiranim računima mogu bilo gde, ali alavima nikad dosta, zato i neće prepoznati pravi trenutak za odlazak
  • Nikola

    23.02.2024 15:48
    Dobar predlog. Zaista nedostaju argumenti obe strane. Manojlović bi, ako te debate ne bude, da iskoristi svoje prisustvo u medijima da počne argumentima da diskredituje ideju eksploatacije litijuma u Srbiji. Ali, argumentima, brojevima, hektarima, kvantifikovanim posledicama... Nadam se da se njegova saznanja ne svode na "sigurno nije dobro".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.