Šapić: Sutra mi nećemo priznati izbore, ići ćemo da se bijemo po ulici

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić tvrdi da "nije bilo izborne krađe i da opozicija stvara atmosferu u kojoj više niko neće priznati rezultate nijednih izbora".

"Više nikad nijedni izbori – niko ih neće priznati. Sutra mi nećemo da ih priznamo, ići ćemo da se bijemo po ulici. Ako nas neko takne reći ćemo to nije demokratija“, rekao je Šapić, tokom gostovanja na televiziji Hepi.

On je poručio da će izbori za Skupštinu grada Beograda, ukoliko ne bude formirana većina do 1. marta, morati da budu ponovljeni oko 20. maja, dok izbori za beogradske opštine i lokalni izbori ne mogu da budu pre juna.
Ponovio je stav da će SNS formirati većinu sa pokretom "Mi – Glas iz naroda" samo ukoliko to prihvati jedan od osnivača pokreta Branimir Nestorović, za koga navodi da jedini ima legitimitet da pregovara.
  • Nismo somovi!

    28.02.2024 13:35
    @NN
    Sećam se ja koječega... Od uličnog sedenja na stiropolu, mahanja džakčetom sa listićima i AVetovih pretnji ustankom do histerije zbog gubitka mesne zajednice na "Limanu" nakon koje su krenuli noćni moleri.
  • Rade

    27.02.2024 14:44
    Oćete to opet dovesti i ove preko drine?
  • NN

    27.02.2024 12:07
    mirno?
    @ Nismo somovi!
    Pa čekajte, nešto je nejasno? Zaboravili ste ko je prvi pomenuo da će vlast osvojiti na ulici. Ovo je onda samo prihvatanje i istog metoda i nagoveštavanje da i druga strana može tako da postupa! Ako se vlast silom osvaja, što bi to druga strana prihvatila? Zaboravljate staru narodnu izreku: "Ko se mača laća, od mača će i poginuti!" Zar ne mislite da bi bilo bolje da nijedna strana ne preti drugoj, nego da se potrudi da do vlasti dođe na uobičajeni način - na izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija