Sin člana SNS u Surčinu juče uhapšen, već danas pušten iz pritvora

L.V. (28) iz Surčina koji je uhapšen juče, kada je privedeno više osumnjičenih za obijanja stanova u Beogradu, već je pušten iz pritvora, piše N1.
Sin člana SNS u Surčinu juče uhapšen, već danas pušten iz pritvora
Foto: 021.rs

Prema izvoru N1, njegov otac je istaknuti član SNS u Surčinu. 

Sagovornik portala tvrdi da je ta porodica veoma aktivna u prikupljanju sigurnih glasova za naprednjake u Surčinu, a otac uhapšenog mladića je u kumovskoj vezi s Ljubišom Buhom Čumetom.
 
Portal je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu poslao pitanja u vezi sa ovim slučajem, ali odgovor nisu dobili.
Podsetimo, MUP je juče saopštio da su uhapšeni L.V. (28), S.A. (55) i R.A. (25), kao i državljani Jermenije V.A. (38), H.К. (38) i A.B. (40), zbog sumnje da su počinili više krađa.
 
Sumnja se da su oni, u januaru i februaru ove godine, provaljivali u stanove u Beogradu iz kojih su krali novac, nakit, ručne satove i druge vrednosti.
 
Njima je, kako je juče navedeno u saopštenju, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
  • Kojot

    24.02.2024 09:18
    Dete se malo igralo,gladao je Juzni vetar pa hoce da bude Maras.Kod nas je Maras olicenje uspeha a oni koji redovno zavrsavaju fakultete su inkasanti.U rijaliti ulazi sljam,posle toga postaju ideali klinaca.Sve je to ova radikalska st… napravila.
  • Fića

    24.02.2024 08:17
    Pušćaj....!
    Pušćaj to sve...!
    Đe ćeš na "Partiju", sunac ti kalajisan...?!
  • Lopovska posla

    24.02.2024 04:12
    @skep
    U tekstu nedostaje da sem što mu je tata član SNS i viđeniji član kumove ekipe sadašnjih "biznismena" a bivših krimosa.Pronađi na netu firmu VML i ko je vlasnik i čime se bavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija