Nikolić nakon konsultacija sa Vučićem: Nećemo visoke funkcije, već nešto u vezi sa Rusijom

Poslanik manjinske Ruske stranke u Skupštini Srbije Slobodan Nikolić izjavio je, posle današnjih konsultacija s Vučićem o formiranju nove Vlade, da o tome nije ni bilo reči.
Nikolić nakon konsultacija sa Vučićem: Nećemo visoke funkcije, već nešto u vezi sa Rusijom
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Kako je rekao, tu partiju ne interesuju visoke funkcije, niti mesta ministara ili državnih sekretara, nego eventaulno nešto što je u vezi s Rusijom.
 
"Bilo je reči o poslaničkom klubu. Ne bi bilo dobro za stranku da bude samo samostalni poslanik, jer onda ne možemo da učestvujemo u odborima i nemamo određeno vreme za diskusiju", rekao je Nikolić novinarima posle konsultacija.
Osim njega, u poslaničkom klubu mogao bi da bude Milan Stamatović (Zdrava Srbija), koji mu je to ranije predložio, a ima tri poslanika na listi Srpske napredne stranke, te Milija Miletić iz Ujedinjene seljačke stranke koji bi možda mogao da im se priključi.
 
Nikolić je dodao da bi ga zanimalo da eventualno bude na čelu poslaničke grupe prijateljstva sa Rusijom, jer smatra da je to prirodno.
Nikolić je istakao da je u razgovoru sa Vučićem podržao njegov stav za neuvođenje sankcija Rusiji, očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije, a bilo je reči i o izborima, koji su, prema njegovom mišljenju, bili regularni, "pošteniji nego u Americi".
 
"Saglasili smo se oko osnovnih stavova. Nije bilo reči o konstituisanju Vlade", rekao je Nikolić. 
  • Voki

    27.02.2024 18:38
    Ki
    Nemoj mnogo da pricas sve ti je SNS obezbedio od potpisa do glasova.
  • Zare

    26.02.2024 17:07
    Kako se zove onaj ko nije Rus a radi u korist kremlja?!
  • zztop

    26.02.2024 16:31
    Uputit će ih AV na odlikovanog vulina ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija