Ponoš: Vučić će biti potrošen kao Pinoče, kad ne bude više koristan stranim sponzorima

Predsednik stranke "Srbija centar" Zdravko Ponoš izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "postaje sve manje koristan svojim međunarodnim sponzorima".
Kako je rekao Ponoš, Vučić je na putu da bude potrošen na isti način kao što su bili korisni Augusto Pinoče i Manuel Norijega i prestali da budu korisni.
Ponoš je, u intervjuu za današnji list Nova, ocenio da Vučić ni do sada nije imao međunarodni ugled, već je bio koristan.
Govoreći o Vučićevim konsultacijama o novom mandataru sa izbornim listama koje su ušle u Skupštinu Srbije, Ponoš je rekao da su one farsa.
 
"U državi u kojoj je Vučić predsednik i u kojoj njegova Srpska napredna stranka ima formalno većinu u parlamentu, u toj državi ne vlada Vlada već on, stoga razgovori o Vladi nemaju smisla. Pogotovo nemaju smisla posle pokradenih izbora", naglasio je Ponoš.
  • ZZ

    27.02.2024 19:52
    Izjava ponosa
    Sta bi na tu izjavu rekao Nikola Cvorovic,a Djura ce vec da ti se izvini...
  • NS

    27.02.2024 12:17
    poređenje
    Ovo Ponoševo poređenje s Pinočeom je karakteristično - čovek prvo ne poznaje stvari, drugo, bolesno je vlastoljubiv i ničega se ne stidi. Iko ko ima makar malo dostojanstva povukao bi se i uživao u svojoj, verovatno pozamašnoj generalskoj penziji, a još je mlad čovek, valjda ima i neke hobije. Nije politika za njega, to je jasno kao dan!
  • pajo patak

    27.02.2024 11:29
    pravi Pinoče
    se tako potrošio i bio potrošen da je umro u 91. u svom krevetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.