Vučić: U petak popodne odluka o formiranju vlasti u Beogradu

Aleksandar Vučić najavio je da će u petak razgovarati sa čelnicima SNS o tome da li će u Beogradu biti formirana nova vladajuća koalicija na ponovljenoj konstitutivnoj sednici, ili će uslediti izbori.
"Ako nemate puni legitimitet, nema razloga da se ne ide ponovo na izbore. Ali oni imaju vlast u stranci (SNS), oni donose odluke i hvala im na tome što su me pitali", izjavio je Vučić.
Vučić je rekao da su predstavnici stranke u kojoj je donedavno bio predsednik "od juče navalili" da se formira vlast u Beogradu i da tvrde da za to imaju većinu odbornika.
"Ja sam im obećao da ću u petak popodne da pričam sa njima o tome. Sutra imam kao gosta predsednika Centralnoafričke Republike, imaćemo i večeru. U petak imam puno obaveza, ali u petak popodne ćemo razgovarati, pa ću vas obavestiti", rekao je on.
  • Agamemnon

    28.02.2024 19:13
    Isti
    hejteri zz top ... pogodite šta će biti , ja se nadam formiranje gradse vlasti i mrš , ali Vučko zna sad kad ih raspe u Bgd , još da riði bude kandidat za gradonačelnika hahaha
  • Bg info

    28.02.2024 18:08
    Novi izbori
    Sns vec na terenu
  • Particulare matter

    28.02.2024 17:50
    Pita Vučić danas Zelenskog u Tirani :" Zašto se vi jednostavno ne predate Rusiji i budete njihova kolonija, ja sam to sa Srbijom uradio bez borbe" ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.