Vučić: U izveštaju o izborima niko ne spominje krađu jer je nije ni bilo, naslušao sam se gluposti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u izveštaju Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) niko ne pominje, niti može da pominje krađu na izborima jer je nije ni bilo.
Vučić: U izveštaju o izborima niko ne spominje krađu jer je nije ni bilo, naslušao sam se gluposti
Foto: 021.rs
"Neko mora da se bavi i činjenicama, a ne lažima pojedinih medija i nesposobnih političara koji ne mogu da pobede na izborima", rekao je Vučić na samitu u Tirani.
 
Naša obaveza je, dodao je on, da postupamo u skladu sa preporukama ODIHR i naši nadležni organi i druge institucije koje se time bave treba da počnu sa radom.
On je rekao i da se "naslušao gluposti da Vučić sprema izbore 28. aprila".
 
"Ja i ne mogu da raspišem izbore, ali ako nema izbora predsednika Skupštine grada Beograda 3. marta i nema formiranja vlasti, samo su dva datuma za održavanje izbora u zakonskom roku - 21. i 28. april", naveo je on.
Dodao je da - može u maju, "ako se formira većina da izaberu predsednika Skupštine, pa onda ostaje više vremena do izbora, do kraja maja", rekao je Vučić.
 
"To nema veze ni sa OEBS, ni sa ODIHR, ni sa Svetim Petrom, ni Marinikom Tepić i štrajkom glađu. To ima veze samo sa zakonom, a Srbija mora da se drži zakona i ustava", naveo je on.
 
Vučić je, odgovarajući na pitanje o upotrebi dinara na Kosovu, rekao kako se Srbija trudi da zajednički sa zapadnim partnerima pronađe "ne dobro, ali značajno rešenje koje će omogućiti opstanak i mogućnost života srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".
  • BGD 011

    29.02.2024 12:33
    Pomucena pamet
    Naslusali smo se tvojih i brljivicinih (Aninih) gluposti Vucicu. Dobili ste zestok samar od ODIHR da vam se pamet pomutila pa izvrcete ono sto stoji u izvestaju.
  • pepa

    29.02.2024 10:26
    idemoooo
    Aca trabant. Brmm, brmm, brmm... ti nu ni nu, brmm, brmmmm...
  • Milan

    29.02.2024 05:53
    Koliko simpatizera...
    ...ima AV sudeći prema opciji " ne sviđa mi se ".
    Zaista tužno i providno.
    Botine!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija