Povređena dvojica vojnika: Prevrnula se cisterna sa vodom u Kopnenoj zoni bezbednosti

Dva pripadnika Vojske Srbije povređena su danas, nakon prevrtanja vojne auto-cisterne za vodu tokom realizacije redovnih zadataka u Kopnenoj zoni bezbednosti između centralne Srbije i Kosova.
Povređena dvojica vojnika: Prevrnula se cisterna sa vodom u Kopnenoj zoni bezbednosti
Foto: 021.rs
To je saopštilo Ministarstvo odbrane.
Jedan vojnik je upućen na dalje lečenje u Univerzitetski klinički centar u Nišu, dok je drugi, nakon lekarskog pregleda, otpušten na kućno lečenje.
Ministarstvo je u saopštenju dodalo da su na lice mesta izašli nadležni organi koji će utvrditi okolnosti nastanka tog događaja.
  • Srdjan

    02.03.2024 01:45
    Nesposobna vojska zlatnog doba, ne daj bože da se zapuca. Ja sam kao klinac od 19 godina na redovnom odsluženju vojnog roka vozio cisternu Tam 150 po gudurama Crne gore,ko me pitao da li mogu a gaće pune. A sad ova profesionalna vojska puna amatera na čelu sa vrhovnim vođom
  • Stajner

    28.02.2024 20:54
    Info
    Nama i bez rata stradaju vojnici ...
  • Realista

    28.02.2024 20:40
    serbische banditen
    Da li je to kosovski soldat miša vacić ožedneo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".