VIDEO: Snimci velikog hapšenja grupe Zvicera, Šarića i Belivuka - odgovorni za brojna ubistva

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u Barseloni, u nastavku međunarodne akcije Vertikala, uhapšen M. S. (46), član organizovane kriminalne grupe koji se tereti za ubistvo na Krfu.
Prethodno je MUP saopštio da je u Srbiji, Španiji, Grčkoj i u Republici Srpskoj uhapšeno 10 osoba koje se terete za udruživanje radi činjenja krivičnih dela, četiri teška ubistva i jedan pokušaj ubistva.
 
Organizatori te grupe su Radoje Zvicer, Darko Šarić i Veljko Belivuk, a uhapšeni se terete za ubistva Alena Kožara i Damira Hadžića u Atini, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića na Krfu i za ranjavanje Stamatovićeve supruge Mileve.  
Krivična prijava podneta je protiv ukupno 18 lica.
 
 
Nakon višegodišnje istrage i intenzivnog operativnog zajedničkog rada sa Evropolom, na teritoriji Srbije, Španije, Grčke i Republike Srpske, uhapšeni su M. B. (42), D. J. (32), D. T. (60), V. V. (33), S. V. (38), V. M. (45), N. D. (35), R. S. (61) i A. R. (44).
Pretresom stanova i drugih prostorija koje koriste šestoro osumnjičenih na teritoriji Srbije, pronađena je veća količina novca, nekoliko luksuznih satova, mobilni telefoni koji služe za kriptovanu komunikaciju, kao i dve falsifikovane lične isprave.
 
  • Boki

    29.02.2024 21:39
    A kumici?
    Kad ce uhapsiti kumice, kumove, ove sto su pokrali izbore, odgovorne za Savamalu, sve umesane u slucaj Jovanjica...
  • riki

    29.02.2024 08:29
    sprdačina
    Još jedna lepa predstava za priglupi plebs.....
  • Sima Sifilis

    29.02.2024 08:16
    A Džoni Vračarac i dalje na slobodi....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija